Crescents stuffed with apples coated with sugar and speculaas spice mix (or pumpkin spice mix) and almond paste. A delicious fall or winter treat.
Appel Speculaas Croissants
Croissantjes gevuld met speculaas en suiker bedekte appeltjes en amandelspijs. Een heerlijk hapje voor de herfst en de winter.
Crescents stuffed with apples coated with sugar and speculaas spice mix (or pumpkin spice mix) and almond paste. A delicious fall or winter treat.
Appel Speculaas Croissants
Croissantjes gevuld met speculaas en suiker bedekte appeltjes en amandelspijs. Een heerlijk hapje voor de herfst en de winter.
Porties Prep Tijd
24mini croissants 10minuten
Kook Tijd
8 minuten
Porties Prep Tijd
24mini croissants 10minuten
Kook Tijd
8 minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor tot 175°C. Bekleed een ovenbakplaat met bakpapier.
  2. Schil de appel en snijd deze in kleine blokjes. Meng suiker en speculaaskruiden met de appel totdat alle blokjes bedekt zijn met suiker en speculaaskruiden.
  3. Neem je mini croissantdeeg en voeg 1 theelepel amandelspijs toe aan elk croissant driehoekje.
  4. Voeg 1-2 theelepels van het appelmengsel toe bovenop de amandelspijs en rol het croissantdeeg over de vulling en rol het tot een croissantje.
  5. Plaats de gevulde croissantjes op de met bakpapier beklede ovenbakplaat en bestrijk ze met een beetje melk. Sprenkel vervolgens wat rietsuiker op de croissantjes.
  6. Bak de croissantjes af in ongeveer 5-8 minuten, tot ze goudbruin zijn.
Notities