"Goed voor je cakie" - Een veganistische chocolade cupcake. Een nootachtige, aardse en chocoladeachtige lichte cupcake. Volledig veganistisch en gezond!
“Goed voor je cakie” – Veganistische Chocolade Cupcake
Een nootachtige, aardse en chocoladeachtige lichte cupcake. Volledig veganistisch en gezond!
"Goed voor je cakie" - Een veganistische chocolade cupcake. Een nootachtige, aardse en chocoladeachtige lichte cupcake. Volledig veganistisch en gezond!
“Goed voor je cakie” – Veganistische Chocolade Cupcake
Een nootachtige, aardse en chocoladeachtige lichte cupcake. Volledig veganistisch en gezond!
Porties Prep Tijd
12 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Porties Prep Tijd
12 10minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Droog
Ei
Instructies
  1. Maak je lijnzaad ei, laat het een paar minuten staan.
  2. Meng al je droge ingrediënten in een kom.
  3. Meng je natte ingrediënten samen met je lijnzaad ei en meng het goed door elkaar.
  4. Voeg je droge ingrediënten toe aan de natte ingrediënten en meng het tot een glad beslag.
  5. Schenk het beslag in je beklede cupcake blik.
  6. Bak in de oven voor 15-20 minuten op 18- graden Celsius of tot je er met een prikker in kan prikken en deze er schoon uit komt.
  7. Laat de cakies een tijdje afkoelen.