Heb je je wel eens afgevraagd, 'Hoe maak je popcorn eigenlijk?' Popcorn maken zoals vroeger kan echt heel leuk zijn en het smaakt nog lekkerder ook nog
Hoe Maak Je Popcorn (zoals vroeger)
Heb je je wel eens afgevraagd, ‘Hoe maak je popcorn eigenlijk?’ Popcorn maken zoals vroeger kan echt heel leuk zijn en het smaakt nog lekkerder ook nog!
Heb je je wel eens afgevraagd, 'Hoe maak je popcorn eigenlijk?' Popcorn maken zoals vroeger kan echt heel leuk zijn en het smaakt nog lekkerder ook nog
Hoe Maak Je Popcorn (zoals vroeger)
Heb je je wel eens afgevraagd, ‘Hoe maak je popcorn eigenlijk?’ Popcorn maken zoals vroeger kan echt heel leuk zijn en het smaakt nog lekkerder ook nog!
Porties
1portie
Porties
1portie
Ingrediënten
Instructies
  1. Doe wat keukenpapier in een grote kom en zet aan de kant.
  2. Neem een steelpan en doe daar een beetje olie in, genoeg om de bodem van het pannetje mee te bedekken. Zet het pannetje op een matig vuur.
  3. Voeg 1 el pofmaïs toe. Sluit af met een deksel. Als je de pofmaïs hoort poppen schud de pan dan een beetje (laat het deksel op de pan!).
  4. Als het poppen van de popcorn minder wordt (ca. 3 seconden tussen de volgende pop) neem dan de steelpan van het vuur en doe de gepofte popcorn in een grote kom om af te koelen.
  5. Herhaal het hele proces met de rest van de pofmaïs korrels.