Deze Kaneel En Suiker Muffins smaken echt naar donuts! Een makkelijk recept, ik maak ze graag als mini kaneel en suiker muffins, als snack.
Muffins die smaken naar donuts! | Kaneel en Suiker Muffins
Deze Kaneel En Suiker Muffins smaken echt naar donuts! Een makkelijk recept, ik maak ze graag als mini kaneel en suiker muffins, als snack.
Deze Kaneel En Suiker Muffins smaken echt naar donuts! Een makkelijk recept, ik maak ze graag als mini kaneel en suiker muffins, als snack.
Muffins die smaken naar donuts! | Kaneel en Suiker Muffins
Deze Kaneel En Suiker Muffins smaken echt naar donuts! Een makkelijk recept, ik maak ze graag als mini kaneel en suiker muffins, als snack.
Porties Prep Tijd
24mini muffins 20minuten
Kook Tijd
15minuten
Porties Prep Tijd
24mini muffins 20minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Muffins
Topping
Instructies
  1. Beboter een muffinvorm en bestrooi met bloem.
  2. In een kom, meng bloem, bakpoeder, zout, nootmuskaat en kaneel.
  3. In een andere kom, meng olie, suiker, ei, vanille extract en melk.
  4. Voeg de droge ingrediënten toe aan de natte ingrediënten en spatel alles voorzichtig door elkaar. Let op dat je het mengsel niet te veel door mengt. Meng zodat alles net is samengevoegd. Klontjes zijn geen probleem.
  5. Bak op 175°C voor 15-20 minuten in het midden van de oven, of tot de muffins goed zijn gerezen en als je er in het midden met een satéstokje in prikt deze er droog uitkomt.
  6. Smelt ondertussen de boter in een schaal. Meng in een andere schaal de suiker en kaneel.
  7. Schud de muffins uit de muffinvorm als ze nog heet zijn. Dip vervolgens de muffins in de boter, bedek volledig, en daarna in de suiker/kaneel mix. Laat afkoelen.