Super Lekkere Citroen En Limoen Cakejes
Deze cakejes zijn super en extra lekker op een warme dag voor als je zin hebt in iets zoets met een hint van de frisheid van citroen en limoen.
Super Lekkere Citroen En Limoen Cakejes
Deze cakejes zijn super en extra lekker op een warme dag voor als je zin hebt in iets zoets met een hint van de frisheid van citroen en limoen.
Porties Prep Tijd
15cakejes 20minuten
Kook Tijd
30minuten
Porties Prep Tijd
15cakejes 20minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 175°C. Zet 15-20 papieren cakevormpjes op een bakplaat of in een muffinvorm.
  2. Mix boter, suiker, vanille en citroenrasp in een mixer op medium hoge snelheid.
  3. Klop eieren los in een kom en voeg hier de karnemelk aan toe.
  4. Als het botermengsel romig is, voeg hier de helft van het eiermengsel aan toe. Als het eiermengsel is opgenomen, vervolgens de helft van het meel toevoegen. Als het meel is opgenomen in het beslag de andere helft van het eiermengsel toevoegen en vervolgens de andere helft van het meel. Nog een halve minuut mixen en het beslag verdelen over de vormpjes. Ongeveer 2/3 gevuld.
  5. Bak de cakejes circa 25-30 minuten totdat ze stevig aanvoelen. Als je er met een satéstokje in prikt moet deze er droog uitkomen. Laat ze een poosje afkoelen en zet ze op een rooster.
  6. Spuit cakejes met Limoen Botercrème.
Notities

Je kan mijn recept voor Te Gekke Limoen Botercréme gebruiken om de topping te maken.