Verrassend Lekkere Chocola En Chili Cakejes
Deze heerlijke chocolade cakejes hebben al veel mensen verrast door de chili en chocolade combinatie.
Verrassend Lekkere Chocola En Chili Cakejes
Deze heerlijke chocolade cakejes hebben al veel mensen verrast door de chili en chocolade combinatie.
Porties Prep Tijd
15cakejes 20minuten
Kook Tijd
30minuten
Porties Prep Tijd
15cakejes 20minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 175°C. Zet 15-20 papieren cakevormpjes op een bakplaat of in een muffinvorm.
  2. Mix boter, suiker en vanille in een mixer op medium snelheid.
  3. Klop eieren los in een kom en voeg hier de karnemelk aan toe. Zet aan de kant.
  4. Zeef in een andere kom het bakmeel, cacaopoeder en voeg de gemalen chilipeper toe.
  5. Als het botermengsel romig is, voeg hier de helft van het eiermengsel aan toe. Als het eiermengsel is opgenomen vervolgens de helft van het meelmengsel toevoegen. Als het meel is opgenomen in het beslag de andere helft van het eiermengsel toevoegen en vervolgens de andere helft van de meel. Nog een halve minuut mixen en het beslag verdelen over de vormpjes. Ongeveer 2/3 gevuld.
  6. Bak de cakejes circa 25-30 minuten totdat ze stevig aanvoelen. Als je er met een satéstokje in prikt moet deze er droog uitkomen. Laat ze een poosje afkoelen en zet ze op een rooster.
  7. Bedek de cakejes met Chocola en Baileys botercrème en besprenkel met een klein beetje chilipeper en geraspte chocola of hagelslag.
Notities

Je kan mijn Chocola en Baileys Botercreme recept gebruiken voor de topping.