Suikerkoekjes zijn super makkelijk om zelf te maken. Maak je eigen suikerkoekjes met dit recept. Je kan deze koekjes versieren of gewoon zo opeten.
Suikerkoekjes
Suikerkoekjes zijn super makkelijk om zelf te maken. Maak je eigen suikerkoekjes met dit recept. Je kan deze koekjes versieren of gewoon zo opeten.
Suikerkoekjes zijn super makkelijk om zelf te maken. Maak je eigen suikerkoekjes met dit recept. Je kan deze koekjes versieren of gewoon zo opeten.
Suikerkoekjes
Suikerkoekjes zijn super makkelijk om zelf te maken. Maak je eigen suikerkoekjes met dit recept. Je kan deze koekjes versieren of gewoon zo opeten.
Porties Prep Tijd
25koekjes 10minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
10minuten 1uur
Porties Prep Tijd
25koekjes 10minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
10minuten 1uur
Ingrediënten
Instructies
  1. Zeef de bloem, bakpoeder en zout in een kom.
  2. Meng de suiker, vanille extract, amandel essence en boter in een andere kom tot een romig geheel. Voeg het ei toe en meng tot dit geheel is opgenomen en romig is.
  3. Op een lagere snelheid, voeg het bloemmengsel beetje bij beetje toe aan de boter. Meng tot de bloem is opgenomen en een deeg begint te vormen. Neem het deeg uit de kom en maak er een bal van. Wikkel het deeg in plasticfolie en laat minimaal 1 uur in de koelkast rusten.
  4. Verwarm de oven voor tot 175 °C.
  5. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  6. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkblad tot ongeveer 1/2 cm dikte en steek koekjes uit met een vormpje.
  7. Plaats de koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ongeveer 8-10 minuten, tot de koekjes bruin beginnen te worden aan de randen.