Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op Cakies.nl, door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.
Alle inhoud op deze website, inclusief afbeeldingen en filmpjes is eigendom van Cakies.nl, tenzij anders vermeld. Niets mag zonder toestemming worden gebruikt of gedupliceerd. De inhoud van de website kan/mag op elk moment worden gewijzigd zonder enige vorm van aankondiging.

Alle inhoud op Cakies is zorgvuldig samengesteld. Toch kan het zo zijn dat bepaalde informatie incorrect en/of incompleet is. Aan de inhoud van Cakies kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Cakies is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg zijn van het gebruik van de informatie afkomstig van deze website. Op Cakies zijn links opgenomen naar andere websites. Cakies is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.

ADVERTENTIES EN PARTNERLINKS
Op Cakies worden advertenties getoond en in berichten kunnen links voorkomen waar Cakies een vergoeding voor krijgt.

Partnerlinks (Affliates)
Alle informatie op Cakies is zorgvuldig samengesteld en er worden geen links geplaatst naar websites waar de auteur niet achter staat. Niet alle links zullen een verwijzing zijn naar een partner (affiliate), alleen wanneer dit waarde heeft voor het artikel en de lezer, zal een link worden toegevoegd, dit kan een link zijn waar een kleine vergoeding aan vast zit maar hoeft niet altijd het geval te zin. Er zal nooit iets worden geplaatst waar Cakies niet achter staat. Cakies maakt voor partnerlinks gebruik van LinkPizza.

Advertenties
De banneradvertenties die worden getoond op Cakies worden geplaatst door Google. Cakies heeft geen invloed op welke advertenties worden getoond.

Door middel van advertenties en partnerlinks kan Cakies een inkomen genereren om de website te laten bestaan, groeien en verbeteren en de aandacht te geven die het verdient.

Home