Privacy Verklaring

Cakies is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Cakies verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– E-mailadres
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
– Locatiegegevens
– Gegevens over jouw activiteiten op onze website
– Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
– Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via contact@cakies.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Cakies verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Cakies analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
– Cakies volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.

Geautomatiseerde besluitvorming
Cakies neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Cakies) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Cakies bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

– Voor- en achternaam > Bewaartermijn: tot uitschrijving > Reden: Nieuwsbrief
– E-mailadres > Bewaartermijn: tot uitschrijving > Reden: Nieuwsbrief
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch > Bewaartermijn: tot uitschrijving > Reden: Nieuwsbrief, Reacties op website
– Locatiegegevens > Bewaartermijn: tot verwijderen cookies > Reden: Genereren van website statistieken
– Gegevens over jouw activiteiten op onze website > Bewaartermijn: tot verwijderen cookies > Reden: Website statistieken
– Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen > Bewaartermijn: tot verwijderen cookies > Reden: Website statistieken
– Internetbrowser en apparaat type > Bewaartermijn: tot verwijderen cookiesg > Reden: Website statistieken

Delen van persoonsgegevens met derden
Cakies verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Cakies blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Cakies gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Cakies gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Cookie: Googly Analytics
Naam: _utma
Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet
Bewaartermijn: 2 jaar

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Cakies en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar contact@cakies.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Cakies wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Cakies neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via contact@cakies.nl

Gegevens
Cakies is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Mediavine Programmatic Advertising

De Website gebruikt Mediavine om alle advertenties van derden op de Website te beheren. Mediavine biedt inhoud en advertenties aan wanneer u de Website bezoekt, waarbij gebruik kan worden gemaakt van cookies van derden. Een cookie is een klein tekstbestand dat door de webserver naar uw computer of mobiele apparaat (in dit beleid een “apparaat” genoemd) wordt gestuurd, zodat een website bepaalde informatie over uw browseactiviteit op de Website kan onthouden. De cookie kan informatie verzamelen over uw gebruik van de Website, informatie over uw apparaat, zoals het IP-adres en het browsertype van het apparaat, demografische gegevens en, als u via een link van een site van een derde partij op de Website bent gekomen, de URL van de linkpagina.

First party cookies worden aangemaakt door de website die u bezoekt. Een cookie van een derden wordt vaak gebruikt in gedragsreclame en analyses en wordt gemaakt door een ander domein dan de website die u bezoekt. Cookies van derden, tags, pixels, bakens en andere soortgelijke technologieën (gezamenlijk “Tags”) kunnen op de Website worden geplaatst om de interactie met de reclame-inhoud te controleren en om de reclame te richten en te optimaliseren. Elke internetbrowser beschikt over een functie waarmee u zowel de eerste als de derde generatie cookies kunt blokkeren en de cache van uw browser kunt wissen. De “help”-functie van de menubalk van de meeste browsers vertelt u hoe u kunt stoppen met het accepteren van nieuwe cookies, hoe u een melding van nieuwe cookies kunt ontvangen, hoe u bestaande cookies kunt uitschakelen en hoe u de cache van uw browser kunt wissen. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt uitschakelen, kunt u de informatie raadplegen op www.allaboutcookies.org/manage-cookies/.

Zonder cookies kunt u mogelijk niet ten volle profiteren van de inhoud en functies van de website. Houd er rekening mee dat het weigeren van cookies niet betekent dat u geen advertenties meer ziet wanneer u onze Site bezoekt.

De Website kan IP-adressen en locatie-informatie verzamelen om gepersonaliseerde advertenties te plaatsen en door te geven aan Mediavine. Als u meer informatie wilt over deze procedure en als u wilt weten wat uw keuzes zijn bij de afmelding en aanmelding voor deze gegevensverzameling, ga dan naar http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp. U kunt ook een bezoek brengen aan http://optout.aboutads.info/#/ en http://optout.networkadvertising.org/# om meer informatie te krijgen over op interesse gebaseerde reclame. U kunt de AppChoices app downloaden op http://www.aboutads.info/appchoices om u af te melden in verband met mobiele apps, of om de platformcontroles op uw mobiele apparaat te gebruiken om u af te melden.

Mediavine werkt samen met de volgende dataverwerkers:

  1. Pubmatic. U vindt het privacybeleid van Pubmatic via deze link. De gegevens die op de Website worden verzameld, kunnen worden overgedragen aan Pubmatic en haar demand-partners voor op interesses gebaseerde reclame. Statistische informatie en andere niet-cookie-technologieën (zoals eTags en web- of browser cache) kunnen door derden op deze Website worden gebruikt. Browserinstellingen die cookies blokkeren hebben mogelijk geen effect op deze technologieën, maar u kunt uw cache wissen om dergelijke trackers te verwijderen. Gegevens die van een bepaalde browser of een bepaald apparaat worden verzameld, kunnen worden gebruikt met een andere computer of een ander apparaat dat is gekoppeld aan de browser of het apparaat waarop dergelijke gegevens zijn verzameld.
  2. Criteo. U vindt het privacybeleid van Criteo via deze link. De gegevens die op de Website worden verzameld, kunnen worden overgedragen aan Criteo en haar demand-partners voor op interesses gebaseerde reclame. Criteo kan niet-identificerende gegevens verzamelen, openen en gebruiken om de Criteo-technologie en andere Criteo-producten, -programma’s en/of -diensten te verbeteren. Deze niet-identificerende gegevens kunnen bestaan uit on site-gebruikersgedrag en gegevens over de inhoud van de gebruiker/pagina, URL’s, statistieken of interne zoekopdrachten. De niet-identificeerbare gegevens worden verzameld via de advertentieoproep en opgeslagen met een Criteo-cookie voor een maximale periode van 13 maanden.
  3. Pulsepoint. U vindt het privacybeleid van Pulsepoint via deze link.
  4. LiveRamp. U vindt het privacybeleid van LiveRamp via deze link. Wanneer u de Website gebruikt, delen we informatie die we van u kunnen verzamelen, zoals uw e-mail (in gehashte, niet-geïdentificeerde vorm), IP-adres of informatie over uw browser of besturingssysteem, met LiveRamp Inc, en haar groepsbedrijven (“LiveRamp”). LiveRamp kan een cookie op uw browser gebruiken en uw gedeelde informatie matchen met hun on- en offline marketingdatabases en die van hun reclamepartners om een link te creëren tussen uw browser en informatie in die andere databases. Deze link kan door onze partners wereldwijd worden gedeeld met als doel het mogelijk maken van op interesses gebaseerde inhoud of reclame gedurende uw gehele online ervaring (bijv. cross device, web, e-mail, in-app, etc.) door derden die niet met onze website zijn verbonden. Deze derden kunnen op hun beurt verdere demografische of op interesse gebaseerde informatie aan uw browser koppelen. Om u af te melden voor de gerichte reclame van LiveRamp, kunt u hier terecht.: https://liveramp.com/opt_out/
  5. RhythmOne. U kunt het privacybeleid van RhythmOne bekijken via deze link. RhythmOne maakt gebruik van cookies en soortgelijke traceertechnologieën (zoals identificatie van mobiele apparaten en digitale vingerafdrukken) om haar diensten aan te bieden. RhythmOne kan geaggregeerde informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoeken aan deze en andere websites gebruiken om advertenties te plaatsen over goederen en diensten die voor u interessant zijn. Als u meer informatie wilt over deze praktijk en als u wilt weten wat uw keuzes zijn om deze informatie niet te laten gebruiken door deze bedrijven, bezoek dan de volgende webpagina: http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp.
  6. District M. U vindt het privacybeleid van District Mvia deze link.
  7. YieldMo. U vindt het privacybeleid van YieldMo via deze link. Als u zich wilt afmelden voor het ontvangen van op interesse gebaseerde advertenties van Yieldmo of uw recht wilt uitoefenen onder de California Consumer Privacy Act (“CCPA”) om u af te melden voor de verkoop van uw persoonlijke informatie, kunt u dit doen via deze link.
  8. The Rubicon Project. U vindt het privacybeleid van Rubicon via deze link. Als u zich wilt afmelden voor het ontvangen van op interesse gebaseerde advertenties van Rubicon of uw recht wilt uitoefenen onder de California Consumer Privacy Act (“CCPA”) om u af te melden voor de verkoop van uw persoonlijke informatie, kunt u dit doen via deze link. U kunt ook gebruik maken van de Network Advertising Initiative’s opt-out pagina, the Afmeldingspagina van Digital Advertising Alliance, of de Afmeldingspagina van de European Interactive Digital Advertising Alliance.
  9. Amazon Publisher Services. U vindt het privacybeleid van Amazon Publisher Services via deze link.
  10. AppNexus. U vindt het privacybeleid van AppNexus via deze link.
  11. OpenX. U vindt het privacybeleid van OpenX via deze link.
  12. Verizon Media voorheen bekend als Oath. U vindt het privacybeleid van Verizon Media via deze link. U kunt ook gebruik maken van de de afmeldingspagina van het Network Advertising Initiative, the Digital Advertising Alliance’s opt-out page, of de de afmeldingspagina van de European Interactive Digital Advertising Alliance om het gebruik van cookies uit te schakelen voor op interesse gebaseerde reclame.
  13. TripleLift. U vindt het privacybeleid van TripleLift via deze link. Om u af te melden voor het ontvangen van op interesse gebaseerde reclame (inclusief retargeting) van de diensten van TripleLift via het gebruik van cookies in uw huidige browser en voor meer informatie over wat het betekent om af te melden, gaat u naar www.triplelift.com/consumer-opt-out.
  14. Index Exchange. U vindt het privacybeleid van Index Exchange via deze link. U kunt ook gebruik maken van de de afmeldingspagina van het Network Advertising Initiative, the Digital Advertising Alliance’s opt-out page, of de de afmeldingspagina van de European Interactive Digital Advertising Alliance om het gebruik van cookies uit te schakelen voor op interesse gebaseerde reclame.
  15. Sovrn. U vindt het privacybeleid van Sovrn via deze link.
  16. GumGum. U vindt het privacybeleid van GumGum via deze link. GumGum kan (i) cookies plaatsen en gebruiken op de browsers van eindgebruikers of webbakens gebruiken om informatie te verzamelen over eindgebruikers die dergelijke Publisher websites bezoeken en (ii) dergelijke verzamelde eindgebruikerinformatie koppelen aan andere eindgebruikerinformatie die door derden wordt verstrekt om gerichte advertenties aan dergelijke eindgebruikers te leveren.
  17. Digital Remedy. U vindt het privacybeleid van Digital Remedy via deze link.
  18. MediaGrid. U vindt het privacybeleid van MediaGrid via deze link. MediaGrid kan informatie verzamelen en opslaan over de interacties van eindgebruikers met deze website door middel van cookies, reclame IDS, pixels en server-to-server verbindingen. MediaGrid heeft de volgende informatie ontvangen: de pagina die een Eindgebruiker heeft opgevraagd en de verwijzende/uitgaande pagina’s; Tijdstempelinformatie (d.w.z. de datum en tijd waarop de Eindgebruiker de pagina heeft bezocht); IP-adres; mobiele apparaatidentificatie; apparaatmodel; besturingssysteem van het apparaat; browsertype; drager; geslacht; leeftijd; geolocatie (inclusief GPS-coördinaten); clickstreamgegevens; cookie-informatie; identificatiegegevens van de eerste partij; en gehashte e-mailadressen; demografische en geïnteresseerde informatie; en post-conversiegegevens (van zowel online als offline gedrag). Een deel van deze gegevens is afkomstig van deze website en een ander deel is afkomstig van adverteerders. MediaGrid gebruikt deze gegevens om haar diensten te leveren. U kunt ook gebruik maken van de de afmeldingspagina van het Network Advertising Initiative, the Digital Advertising Alliance’s opt-out page, of de de afmeldingspagina van de European Interactive Digital Advertising Alliance om het gebruik van cookies uit te schakelen voor op interesse gebaseerde reclame of hun privacybeleid te bekijken voor meer informatie.
  19. RevContent – U vindt het privacybeleid van RevContent via deze link. RevContent kan informatie over uw browser of apparaat verzamelen, waaronder browsertype, IP-adres, apparaattype, user agent string en besturingssysteem. RevContent verzamelt ook informatie over de websites die u via hun diensten bezoekt, zoals de datum en het tijdstip waarop u toegang krijgt tot bepaalde pagina’s en de inhoud en advertenties waarop u klikt. U kunt zich afmelden voor een personaliseringstraject door af te melden voor de gegevensverzameling van RevContent.
  20. Centro, Inc. – U vindt het privacybeleid van Centro via deze link. U kunt de afmeldingsinformatie voor de diensten van Centro vinden via de link voor het privacybeleid.
  21. 33Across, Inc. – U vindt het privacybeleid van 33Across via deze link. Om af te zien van gepersonaliseerde reclame, kunt u terecht op https://optout.networkadvertising.org/?c=1.
  22. Conversant. LLC – U vindt het privacybeleid van Conversant via deze link. Conversant gebruikt informatie die u niet direct identificeert, zoals informatie over uw browsertype, tijd en datum van het bezoek, uw browse- of transactieactiviteit, het onderwerp van geklikte of overgeschoven advertenties en een unieke identificatiecode (zoals een cookie-string, of een unieke advertentie-identificatiecode die door uw mobiele apparaat wordt verstrekt) tijdens uw bezoeken aan deze en andere websites en apps om advertenties te leveren over goederen en diensten die waarschijnlijk interessanter voor u zijn. Conversant kan gebruik maken van technologieën zoals cookies en andere traceertechnologieën om deze informatie te verzamelen. Om meer te weten te komen over op interesse gebaseerde reclame, of om u af te melden, kunt u een bezoek brengen aan www.youronlinechoices.eu of https://www.networkadvertising.org/.

Contactgegevens:
http://www.cakies.nl, Postbus 1000, Box 37, 2263 AB Leidschendam.

Tot slot
Deze privacy verklaring kan ten alle tijde en zonder waarschuwing worden gewijzigd. De meest recente versie van de verklaring is te raadplegen op deze webpagina.

Aangepast op 7 juni 2020

Home