5 Geweldige Koekjes Designers op Instagram

Dit zijn 5 koekjes designers op Instagram die je gewoon moet volgen. Hun koekjes zijn zo mooi dat je ze niet wilt op eten. Of misschien wil je dat juist… Ik betrap mezelf er de laatste tijd op dat ik foto na foto kan bekijken op Instagram van supermooi gedecoreerde koekjes. Dit zijn een paar van mijn favoriete koekjes designers op Instagram:

1. _emmas__sweets

A photo posted by ?Mary? (@_emmas__sweets) on

Mary (niet Emma) is een Canadese koekjes designer die zegt dat haar energie loslaten op koekjes erg therapeutisch werkt een een zelfvoldaan gevoel geeft. Ik kan me dat wel voorstellen. Ik zelf zou waarschijnlijk gefrustreerd raken als mijn koekjes niet zo mooi worden als die van haar. Als je je afvraagt waarom haar Instagram Emma’s sweets heet, dan is dat omdat haar dochter, Emma, haar geïnspireerd heeft om met de kunst van het koekjes decoreren te beginnen. Goed zo Emma!

2. dolcecustomcookies

A photo posted by Christy (@dolcecustomcookies) on

Christy is ook een Canadese cookie designer. Ik vind haar koekjes echt té schattig. het lijkt zo simpel als zij ze maakt, maar ik weet dat ik mijn koekjes nooit zo strak en schattig krijg als die van haar.

3. bake.cookies

A photo posted by Имбирные Пряники?Новошахтинск (@bake.cookies) on

De koekjes die gemaakt worden door de Russische bake.cookies zijn echt super schattig. En alle details die erin gaan, echt geweldig. 

4. ocd_obsessive_cookie_designer

A photo posted by @ocd_obsessive_cookie_designer on

De Amerikaanse Deanna van ocd_obessive_cookie_designer noemt zichzelf een ‘fancy koekjes maker’. Haar koekjes zijn zeker ‘fancy’ en ziet er schitterend uit. Ik vind het vooral ook leuk dat ze haar koekjes overal mee naar toe neemt om op locatie te fotograferen.

5. Sugar Shimmer

A photo posted by Sugar Shimmer (@sugarshimmer) on

De hoeveelheid details die Canadase Sugar Shimmer in haar koekjes stopt is verbazingwekkend. Sommige koekjes lijken net schilderijen! Alleen als ze koekjes kleuren op nummer bedenken gaat mij zoiets lukken, anders zie ik mijzelf dit niet zo snel doen. Ik hou het maar bij het bekijken van haar geweldige koekjes.

Wie zijn jouw favoriete Koekjes Designers op Instagram?

Mis ik nog een super goede koekjes designer die ik moet volgen? Laat het mij weten, je kan me vinden op Instagram als cakies.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Home