5 Vaderdag Cadeau Ideeën voor Foodies

*Deze pagina bevat partnerlinks.

Ik realiseerde mij opeens dat het bijna Vaderdag is! Hoog tijd dus om op zoek te gaan naar leuke Vaderdag cadeau ideeën. Terwijl ik op internet aan het zoeken was naar een leuk idee bedacht ik me dat het wel leuk is om mijn foodie vondsten met jullie te delen. Mochten jullie ook op zoek zijn naar een leuk cadeau voor Vaderdag zijn hier wat leuke ideetjes.

Hier zijn 5 leuke Vaderdag Cadeau Ideeën

1. Met liefde zelfgemaakt

Ik kan mijn vader altijd blij maken door iets voor hem te bakken. Het is heerlijk om voor hem te bakken want hij vind bijna alles wel lekker. Misschien verras ik hem met een paar van mijn “Muffins die smaken naar donuts” of met Bojo, een Surinaamse lekkernij. Er zijn zoveel dingen die hij wel lekker vindt, ik heb keuze zat. Waarom bak jij dit jaar ook niet iets voor jouw vader? Iets waarvan je weet dat hij het lekker vindt. Je kan het dan zelfs nog versieren met een schattig vaderdag stropdas kaartje.

2. Boek vol inspiratie

Als je vader dol is op koken of bakken kan je hem ook een leuk kookboek cadeau geven. Ik kwam het boek “De Herenkookclub” tegen. Een boek met recepten en inspirerende verhalen van top chefs. Dat klinkt interessant. Als je vader meer een BBQ man is kan je uiteraard ook een barbecue kookboek aan hem geven. Mijn vader houdt van brood bakken dus ik ben aan voor hem aan het kijken of ik een leuk brood kookboek kan vinden.

3. Foodie gereedschap

Je kan je vader natuurlijk ook wat foodie gereedschap geven voor zijn kookkunsten. Als hij een barbecue man is kan je hem wat barbecue gereedschap cadeau geven. Of als hij meer iemand van het binnen koken is dan kan je hem zo’n stevige (mannelijke) houten snijplank geven. Voor mijn vader ga ik denk ik kijken of er wat interessants tussen het barbecue gereedschap zit. .

4. Foodie kleding

Als je wilt dat je vader er ook nog eens top uit ziet als hij met zijn culinaire acties bezig is, kan je hem een schort cadeau geven als Vaderdag cadeau. Je kan de grappige kant op gaan met een short waarop staat “Danger Men Cooking” of gewoon een ‘normaal’ mooi schort. Ik denk zelf niet dat ik voor mijn vader een schort ga uitzoeken, ik zie het hem zo snel niet om doen. Maar als jouw vader wel een schort kan gebruiken is het zeker de moeite waard om een leuke voor hem uit te zoeken.

5. Culinair uitje

Als je vader niet zo van het zelf koken is, maar het wel heerlijk vindt om te eten, dan is het perfect Vaderdag cadeau wellicht gewoon een kwestie van hem lekker mee uit eten nemen. Een lekkere lunch of diner of misschien een brunch. Gezellig wat tijd met elkaar doorbrengen. Kies zijn favoriete plek uit, of als hij het leuk vindt om nieuwe dingen uit te proberen zoek dan juist een nieuwe plek uit om uit te proberen. Je zou er een traditie van kunnen maken door elk jaar op Vaderdag een nieuw restaurant uit te proberen. Ik weet dat ik mijn vader altijd wel kan verrassen met een etentje.

Dit zijn slechts een paar van de culinaire Vaderdag cadeau ideeën die ik tot nu toe op internet ben tegen gekomen. Wat je je vader ook cadeau gaat doen dit jaar, ik weet zeker dat hij het meest blij wordt om jou weer te zien. 🙂

Weet jij al wat je je vader cadeau gaat doen voor Vaderdag?

* Aankondiging: Deze pagina bevat partnerlinks (affliliate) waardoor Cakies mogelijk wat geld kan verdienen. Links naar producten op deze pagina zijn niet getest maar een suggestie van voorbeelden van de producten die genoemd zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Home