Cakies 1 jaar!

En opeens is het dan een jaar later! Vandaag precies een jaar geleden plaatste ik mijn eerste recept op Cakies. De tijd is zo snel gegaan dat ik het nog bijna was vergeten dat ik alweer een jaar verder ben!

Wat zag de wereld er toen anders uit. Ik begon met bloggen omdat ik graag mijn recepten en bakavonturen wilde delen met anderen. Als alleen wat familie en vrienden op mijn blog zouden kijken zou ik al blij zijn geweest, maar een jaar later zie ik dat een heleboel mensen (die ik niet ken) hun weg vinden naar mijn blog. Dank jullie wel!

De drie door jullie meest bekeken recepten zijn:

 1. Cakies Klassieke Botercreme
 2. Heerlijke Brosse Taartbodem
 3. Citroen Schuimtaart met Mooie Herinneringen

Mijn favoriete recept tot nu toe? Dat is moeilijk kiezen hoor! Mijn allereerste recept, de Citroen Schuimtaart met Herinneringen is wel erg lekker, maar ook de Verslavende Kaneel en Suiker Popcorn is, tja, verslavend lekker. Dan heb je ook nog die heerlijk Frisse Mango en Gember Kwarktaart, de Bere-slechte Brownies en ga zo maar door…

Het starten van mijn blog heeft er ook voor gezorgd dat ik mij meer in de wereld van de patisserie ben gaan verdiepen. Inmiddels ben ik ook al weer bijna klaar met mijn patisserie opleiding! Wat gaat de tijd toch snel!

Een van de hoogtepunten van de Nederlandse versie van mijn blog was dat nog vrij recent mijn Jammie Goji Bes, Bosbes en Honing Muffins genoemd was op de VROUW pagina van De Telegraaf. Het leuke van mijn Engelse versie is dat mijn Extremely Delicious Apple and Cinnamon Cupcakes (Extreem Lekkere Appel en Kaneel Cakejes op Cakies.nl) al vrij snel was opgepikt door het Engelstalige blog The Cupcake Blog.
Beide verwijzingen kwamen echt als een verrassing, totaal onverwacht! Dat maakte het zo leuk.

Maar het allerleukste vind ik toch nog wel alle leuke reacties die ik van jullie ontvang op mijn blog of via Facebook of Twitter. Zelfs een jaar later, verbaas ik me nog dat jullie mijn blog leuk vinden!

Bij deze wil ik daarom ook iedereen bedanken voor alle bezoekjes en reacties op mijn site. Ik hoop dat ik jullie nog lang kan laten genieten van al mijn avonturen en receptjes!

2 comments

 1. 9 augustus 2012

  Ik wil je hierbij graag laten weten dat ik je foodblog heb opgenomen in onze foodblog-feed verzameling: ChefinaBox.collected.info. Een realtime overzicht van alle artikelen van alle Nederlandse foodblogs plus een aantal van de leukste Engelstalige. Voor iedereen die net zo van Foodblogs houdt als wij!

  Als je het een fijne pagina vindt zouden we het leuk vinden als je een linkje op je blog plaatst!

  Groetjes en blijf bloggen!

  Steven van Chef in a Box

  1. 9 augustus 2012

   Hi Steven,
   Leuk dat jullie mijn blog hebben opgenomen in jullie feed. Ik zal er naar gaan kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Home