Een Tropisch Buddha Afstudeerfeestje

Wist je dat ik een nichtje heb dat net geslaagd is en nu een psychologie master op zak heeft? Ik heb waarschijnlijk überhaupt nooit verteld dat ik een nichtje heb. Nou, dan weet je het nu!

En omdat ze is geslaagd heeft ze een feestje gegeven. Raad eens wie verantwoordelijk was voor alle zoete dingen, yep, dat was ik. Haar thema voor het feestje was Buddha en sushi met een tropische twist. Ze is een caribisch meisje met een passie voor yoga. Bekijk ook haar website op http://www.thisyogalifeofmine.com.

Met tropisch in mijn achterhoofd had ik besloten om twee soorten bavarois te maken, een mango en passievrucht bavarois en een kokos bavarois met een chocolade vulling (cremeux). Naast de mini bavarois heb ik ook kleine rolletjes gemaakt waarvan er één gevuld was met een beetje van de mango en passievruchtbavarois die ik nog over had en de andere was gevuld met chocola en aardbeien. De rolletjes waren mijn zoete versie van sushi. Ik heb er ook nog wat suiker en kaneel muffins en brownies bijgedaan en wat schattige koekjes gebakken. Ik heb ook geprobeerd om zoete sushi te maken, maar ook al zag het er leuk uit, ik vond het zelf niet echt heel lekker. Er waren wel wat mensen die wilden dat ik het ging uitdelen en dat heb ik ook gedaan, maar ik denk niet dat ik het nog een keer zo zal serveren. Ik moet hier nog wat meer aan werken.

Naast al mijn zoete dingen was er ook echte sushi (gemaakt door haar zus), bami, petjil (dat zijn groenten met een pindasaus, een Surinaams gerecht), loempia’s, teriyaki kip spiesjes, vruchtenbowl en dranken.
Al met al genoeg eten voor iedereen plus meer!
Meer dan genoeg eten hebben op feestjes is wel normaal voor mijn familie, er is geen feestje waar ik naar toe ga waar men niet zonder een “doggie bag” weer naar huis gaat :).

Mijn nichtje heeft hele leuke en gezellige vrienden, mix die met onze familie en je hebt een geweldig feestje! Het belangrijkste is wel dat mijn nichtje een leuke dag had en dat had ze!

Wat van het lekkers
Wat van het lekkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Home