Kruidnootjes maken op Facebook Live!

Vorige week heb ik mij eindelijk over m’n angst gezet om live iets te gaan bakken. Ik heb mijn eerste Facebook Live video gemaakt! Ik heb Kruidnootjes gemaakt, ik heb voornamelijk voor dit recept gekozen omdat het een makkelijk recept is en ik het niet al te moeilijk voor mezelf wilde maken.

Voorbereiden voor Facebook Live

Het lijkt misschien niet zo, maar ik heb mij toch echt (een beetje) voorbereid voor ik op de opnameknop drukte. Ik bedacht me van tevoren dat ik hulp nodig zou hebben en heb de hulp van mijn moeder ingeroepen om te filmen. Zij heeft mij gefilmd terwijl ik het recept doorliep. We hebben eerst een oefenopname gedaan waarbij zij alles filmde en ik het recept doornam om er zeker van te zijn dat ik niets zou vergeten. Maar zelfs met een oefenronde was ik nog zenuwachtig. Voor mijn gevoel ging ik echt super snel door het recept.

Terugkijkend vond ik het wel erg leuk om te doen. De reacties die ik tot nu toe heb gehad zijn ook positief geweest en ik zie er naar uit om meer van dit soort Facebook Live sessies te doen en hopelijk steeds beter te worden. De kruidnootjes zijn uiteindelijk goedgekeurd en lekker opgegeten door m’n neefjes :).

Mijn eerste keer op Facebook Live

Dus, wat is jullie oordeel over mijn eerste poging? Is het leuk genoeg om meer te willen zien? Laat het mij weten in de reacties hier of op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Home