Patisseriecursus Dag 25: Vier soorten friandises
Op de 25e dag van de cursus zat ik lekker met mijn snowboard in Frankrijk! Even een lang weekendje met vrienden de sneeuw in, het was heerlijk! Ik heb daardoor helaas wel de eindopdracht van de vierde module gemist, maar gemist of niet, de eindopdracht zou ik doen!
Ik heb uiteindelijk thuis de eindopdracht gemaakt. We moesten vier soorten friandises maken. Friandises zijn kleine lekkernijen. Je krijgt ze in een restaurant vaak na het dessert bij de koffie of thee. Ik heb ervoor gekozen om de friandises rond een thema te maken, het thema is Nederland geworden. Ik heb oranje mini abrikozen bavarois, mini sinaasappel meringue taartjes, rood-wit-blauwe macarons en mini appeltaartjes gemaakt.
Ze waren erg goed gelukt, alleen de macarons konden voor mij wel wat beter. De friandises waren ook super lekker, ik heb ze uitgedeeld aan mijn familie en iedereen vond ze heerlijk!
Ziet er erg indrukwekkend uit!
Dankjewel, het was even een werkje, maar het was het zeker wel waard, iedereen vond ze heerlijk!