Patisseriecursus Dag 28: Dragant stuk afmaken

Op de 28e dag was het dan zover, het was tijd om het dragant stuk af te maken. De stukken die we een week eerder hadden gesneden waren goed uitgehard en we konden ze gaan bijschuren. Vervolgens was het een kwestie van de boel aan elkaar plakken met royal icing en in mijn geval, inkleuren, ik had namelijk alles wit gelaten.

Ik heb geschenkendoosjes gemaakt in drie maten, deze heb ik op elkaar gezet. Het in elkaar zetten was nog een kleine uitdaging, je moet er namelijk voor zorgen dat je stukken ergens tegenaan kunnen leunen zodat de royal icing ook tijd heeft om uit te harden. Eenmaal in elkaar gezet en uitgehard heb ik met verschillende kleurtjes de doosjes geverfd.

Het was erg leuk om te doen en ik was ook zeker blij met het eindresultaat.

Dragant suiker werk: Geschenkendoosjes
Dragant suiker werk: Geschenkendoosjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Home