Patisseriecursus Dag Achtien: Structuur, Strik en Draperie

Deze week stond de les geheel in het teken van het werken met verschillende structuren, het maken van een ander soort strik dan vorige week en het maken van draperieën.

Het was erg leuk om te doen alleen ging het bij het maken van de draperieën bij mij om een of andere reden nou niet echt lekker, mijn fondant brak steeds af. Mijn gordijntjes waren waarschijnlijk iets te zwaar. De laatste, wat dunner uitgerolde versie lukte namelijk een stuk beter.

Taart met Strik en Draperie
Taart met Strik en Draperie

Het werken met de structuur spulletjes was ook erg leuk, op een hele eenvoudige manier geef je je taart opeens een hele andere look!

Structuur en Patroontjes op een Taart
Structuur en Patroontjes op een Taart

Ik heb hier wel van geleerd dat geduld een schone zaak is, met iets wat er heel simpel uit zien, kan je zo een paar uur bezig zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Home