Patisseriecursus Dag Tweeëntwintig: Zelf decorbiscuit maken en bavarois op melkbasis

Op deze dag gingen we verder met decorbiscuit en bavarois maken. Deze keer hebben we het decorbiscuit zelf gemaakt, zonder een 3D mat. Je hebt dan geen 3D effect meer, maar je kan er wel weer andere leuke dingen van maken.

Samen met degene met wie ik samenwerkte heb ik een decorbiscuit gemaakt met allemaal vierkantjes. Het was even een werkje om te doen, maar het resultaat was wel heel erg leuk geworden!

Als vulling voor de taart hebben we een bavarois gemaakt op basis van melk. We hebben hiervoor eerst de bavarois gemaakt en vervolgens als extra wat bitterkoekjes en chocoladestukjes door de vulling gedaan. De combinatie was ook weer erg lekker! Zeker iets wat ik nog een keer zal maken.

Bavarois (groot)
Bavarois (groot)

 

Bavarois (klein)
Bavarois (klein)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Home