Patisseriecursus Dag Twintig: Twee Lagen Taart Versieren (alweer)

De twintigste dag was alweer de eindopdracht van de vijfde module. De opdracht was het dekken en versieren van een twee lagen taart. Ik had een heel leuk plan in m’n hoofd van wat ik allemaal wilde doen. Ik zou helemaal los gaan met een mooie grote strik aan de bovenkant en frills aan de zijkant, maar om een of andere reden ging alles wat ik wilde doen fout! Ik heb uiteindelijk mijn taart drie keer opnieuw veranderd en versierd. Dit betekende dat ik op het laatst dus nog maar erg weinig tijd heb en uiteindelijk met een simpele versierde taart ben geëindigd.

Mijn minimalistische taart
Mijn minimalistische taart

 

Een close-up van mijn minimalistische taart
Een close-up van mijn minimalistische taart

Ik vind ‘m nog steeds wel leuk hoor, ik noem het mijn “minimalistische” taart 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Home