Bruine Suiker Roomkaas Frosting
Ik ben echt fan van deze bruine suiker roomkaas frosting! Ik heb dit recept bedacht omdat ik wat bruine suiker in m’n frosting wilde toevoegen. Ik heb verschillende recepten online gezien, maar besloot uiteindelijk mijn romige roomkaas glazuur recept aan te passen om deze bruine suiker roomkaas glazuur te maken. Ik heb het gemaakt en was meteen verkocht. De bruine suiker voegt een vleugje karamel toe aan de frosting.
Zelf Bruine Suiker Roomkaas Frosting Maken
Om deze heerlijke frosting te maken heb je het volgende nodig: roomkaas, poedersuiker, bruine suiker, boter, vanille extract en citroenrasp.
Doe de roomkaas, boter, bruine suiker en vanille extract in een kom.
Voeg de citroenrasp toe en mix tot een romig geheel. Voeg vervolgens beetje bij beetje de poedersuiker toe en meng tot het volledig is opgenomen en romig is.
Dat is alles wat je hoeft te doen om deze heerlijke frosting the maken.
Deze topping is perfect voor cupcakes en cakes.
Prep Tijd | 5 minuten |
Kook Tijd | 0 minuten |
Porties |
portie |
- 100 gram boter
- 225 gram roomkaas
- 100 gram lichtbruine suiker
- 500 gram poedersuiker
- 1 theelepel vanille extract
- citroenrasp van een halve citroen
Ingrediënten
|
- Doe de roomkaas, boter, bruine suiker, vanille extract en citroenrasp in een kom en meng tot een romig geheel. Voeg vervolgens beetje bij beetje de poedersuiker toe en meng tot het volledig is opgenomen en romig is.
- Gebruik de frosting als topping voor cupcakes of vulling voor cakes.
Kan je ook naturel cupcakes bakken?
Ja hoor. Ik heb er alleen nog geen recept voor op m’n website. :/
Geweldig een heerlijk recept.
dank je wel
Graag gedaan 🙂