Romige Roomkaas Glazuur

Direct naar het recept


Okay, dit is eigenlijk niet het recept dat ik vandaag wilde delen, maar door gebrek aan tijd (en deze recepten maken kost tijd) zal ik alleen dit roomkaas glazuur recept plaatsen. Dit is uiteraard niet zomaar een recept, maar een simpel en makkelijk roomkaas glazuur recept. En ik beloof dat ik snel met nog een recept zal komen!

Dus, laten we beginnen…
Voor dit recept heb je nodig: roomkaas, boter, poedersuiker en vanille extract.

Plaats eerst je boter en roomkaas in een kom van een elektrische mixer.

 

Mix dit samen tot het mooi en romig begint te worden.

 

Voeg vervolgens de vanille toe en voeg langzaam in porties de poedersuiker toe. Schraap tussen de porties de zijkanten indien nodig.

 

Blijf mixen tot het mooi romig is.

 

Hmmm, mooi en romig, nu is het helemaal klaar voor gebruik!

Je kan deze roomkaas glazuur voor cakejes gebruiken of als vulling voor een taart of cake, het is echt heerlijk! Check de printversie van het recept hieronder.

Als je het recept hebt uitgeprobeerd vergeet het dan niet een ster te geven als je een reactie achterlaat op dit blog bericht!

 

 

 

Print
Romige Roomkaas Glazuur
Een simpel Roomkaas Glazuur recept voor cakejes of taartvulling.
Stemmen: 10
Score: 4.9
Jij:
Stem op dit recept!
Porties
portie
Ingrediënten
Porties
portie
Ingrediënten
Stemmen: 10
Score: 4.9
Jij:
Stem op dit recept!
Instructies
  1. Zeef poedersuiker en zet opzij.
  2. Klop de roomkaas en boter met een elektrische mixer op de hoogste stand tot het mooi romig is. Voeg de vanille toe. Voeg vervolgens beetje bij beetje de suiker toe. Schraap de zijkanten indien nodig tussen elke toevoeging van suiker. Mix tot een glad en romig geheel.
  3. Nu ben je klaar om te glazuren!
Notities

Roomkaas glazuur kan in een luchtdicht bakje in de koelkast bewaard worden.

2 comments

  1. Nike
    8 juni 2013

    Precies wat ik zocht, dankjewel 🙂

    1. 8 juni 2013

      Graag gedaan :). Ik hoop dat je het lekker vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Home