Top 10 Recepten van 2017

En zomaar opeens is er alweer een jaar voorbij. De tijd is echt super snel gegaan dit jaar. Ik ben meer recepten gaan plaatsen en heb mijn bezoekersaantallen omhoog zien gaan. Ik wil nu ook graag even van de gelegenheid gebruik maken om jullie allemaal te bedanken, iedereen die van mijn blog geniet. Ik vind het heel leuk om mijn recepten met jullie te delen en ik hoop dat jullie de recepten ook graag maken!

Mijn top 10 meest bekeken recepten van 2017

10. Zoete Honing Popcorn

Deze Zoete Honing Popcorn is makkelijk om te maken en erg makkelijk om te blijven eten! Honing popcorn is een lekkere snack.

Dit is een van mijn wat ‘oudere’ recepten, daarom des te leuker dat deze nog steeds goed bezocht wordt. Het is dan ook een lekker receptje, al zeg ik het zelf…

09. Zachte Speculaasbrok

Dutch soft speculaasbrok is crunchy on the outside and soft on the inside. A giant spiced cookie chunk that makes a delicious fall or winter treat. #dutchfood #dutchrecipe #speculaasrecipe #speculoos

Dit recept staat nog maar krap een maandje op m’n blog en staat nu al in de top 10. Echt super leuk om te zien dat velen van jullie dit recept waarschijnlijk net zo lekker vinden als ik.

08. Oud-Hollandse Pepernoten (Bonken)

Deze oud-hollandse pepernoten zijn zacht en taai taai achtig. Een lekker en simpel Sinterklaasrecept. Ouderwets lekkere pepernoten (bonken). #pepernoten #recept #recepten #sinterklaas

Ik heb dit recept dit jaar een kleine update gegeven met tips hoe je de pepernoten echt zoals de zachte pepernoten eruit kan laten zien. Zo te zien was dat een mooie aanvulling want het recept heeft de  top 10 behaald dit jaar!

07. Bere-slechte brownies

Een heerlijk en super makkelijk Brownies recept. Deze brownies zijn een hit op elk feestje en mijn meest gevraagde brownies recept :).

Deze bere-slechte, maar oh, zo lekker brownies blijven een hit op elk feestje. Zeker een plaatsje in de top 10 waard.

06. Popcorn Maken (Zoals Vroeger)

Heb je je wel eens afgevraagd, 'Hoe maak je popcorn eigenlijk?' Popcorn maken zoals vroeger kan echt heel leuk zijn en het smaakt nog lekkerder ook nog

Op nummer 6 staat weer een popcorn recept, maar deze keer over hoe je popcorn op het fornuis kan maken. Zoals oma dat vroeger altijd deed.

05. Pompoen Pannenkoeken

Pompoen Pannenkoeken Recept

Ik vind het echt super leuk om te zien dat mijn oma’s pompoen pannenkoeken in de top 10 zijn beland. Ze zijn dan ook erg lekker en zeker de moeite waard om te maken!

04. Engadiner Nusstorte – Zwitserse Notentaart

Engadiner Nusstorte Recept

Deze Zwitserse notentaart blijft een heerlijke taart. Ik ben ook niet verbaasd om deze terug te zien in de top 10. Als je deze taart eenmaal hebt gemaakt wil je hem alleen maar nog vaker maken.

 

03. Bojo

Surinaamse Bojo Recept

Mijn versie van Surinaamse bojo staat gewoon in de top 3! Echt super leuk om te zien.

02. Kaneel en Suiker Muffins | Muffins Die Smaken Naar Donuts

Deze Kaneel En Suiker Muffins smaken echt naar donuts! Een makkelijk recept, ik maak ze graag als mini kaneel en suiker muffins, als snack.

Deze kaneel en suiker muffins zijn niet alleen lekker, maar ook super makkelijk om zelf te maken! Een terechte nummer 2 op de lijst.

01. Maizanakoekjes

Surinaamse Maizena Koekjes Recept

Op nummer 1 staan de Maizenakoekjes! Ik ben echt letterlijk opgegroeid met deze koekjes. Elke keer als ik een maizenakoekje eet heb ik weer herinneringen aan vroeger. Dat maakt het daarom extra leuk om dit recept op nummer 1 te zien.

Laat me weten wat jouw favoriete recept is!

Wat was jouw favoriete recept dit jaar? Laat het mij weten op Facebook, Instagram of Twitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Home