Top 5 Berichten van de 30 Dagen Bloggen Uitdaging (tot nu toe)

Ik heb de eerste helft van mijn 30 Dagen Bloggen Uitdaging gered! Vandaag is dag 15 en lijkt mij een goed moment om de Top 5 van berichten te delen die jullie hebben bekeken.

In de top vijf staan twee recepten, twee avonturen en een baktip. Echt van alles wat dus.

5. De Heerlijkste Pasteis de Nata – Portugese Custard Taartjes

De Heerlijkste Pasteis de Nata

Op de vijfde plek zijn deze heerlijke Pasteis de Nata geëindigd, De custard, op smaak gebracht met citroen, kaneel en vanille in combinatie met het knapperige deeg is een heerlijke combinatie. Simpele smaken met maximale smaak. Iedereen moet tenminste één keer in zijn leven een hapje van zo’n heerlijk Portugees Custard Taartje hebben genomen.

4. Zo breng je eieren snel op kamertemperatuur

Eieren-op-kamertemperatuur

Een handige baktip om je eieren snel op kamertemperatuur te krijgen is geëindigd op de vierde plaats. Leuk om te zien dat baktips gewaardeerd worden. Ik ga nu zeker nog wat meer tips plaatsen!

3. Herinneringen Bakken

20160518-Herinneringen-Bakken

Op de derde plek hebben we mijn berichtje waar ik iets meer over mezelf vertel en waarom ik ben gaan bakken en gaan bloggen. 🙂

2. Placek z Sliwkami – Poolse Pruimentaart

cakies-poolse-pruimentaart-featured

Nummer twee op de lijst is de Poolse Pruimentaart. De heerlijk zachte taart waarbij de boter topping smelt op de pruimen tijdens het bakken en eenmaal uit de oven verdwijnt in de taart. Als ik er alleen al aan denk wil ik hem weer gaan bakken. Dit taart recept met verse pruimen is een heerlijk recept voor de zomer.

1. Een Frisse Start, een Nieuwe Uitdaging

CAKIES-EEN-FRISSE-START

Op de eerste plaats is geëindigd het allereerste bericht dat ik voor deze uitdaging schreef. Ik vind het echt grappig om dit bericht op de lijst te zien en nog bovenaan ook! Ik had gedacht dat andere berichten meer gelezen zouden zijn. Maar het is echt super leuk om te zien dat jullie zo geïnteresseerd zijn in mijn nieuwe uitdaging 🙂

 

Dit zijn de statistieken, maar wat is jouw favoriete bericht geweest sinds ik met de 30 Dagen Bloggen Uitdaging ben gestart? Laat het me weten in de reacties of op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Home